-->
Diablo Immortal’ın Sekizinci Sınıfı Çıktı: Fırtına Sınıfıyla Esip Gürleme Zamanı

Diablo Immortal’ın sabırsızlıkla beklenen sekizinci sınıfı Fırtına çıktı. Kuzey’in rüzgâr ve dalga elementlerinin efendisi olan Fırtına; akıcı savaş hareketleri, element ustalığı ve zengin hikâyesiyle Korunak’ın diyarlarından esip geçiyor.

24.05.2024 | ulasufuk

Diablo Immortal’ın sabırsızlıkla beklenen sekizinci sınıfı Fırtına çıktı. Kuzey’in rüzgâr ve dalga elementlerinin efendisi olan Fırtına; akıcı savaş hareketleri, element ustalığı ve zengin hikâyesiyle Korunak’ın diyarlarından esip geçiyor.

  • AKICI TAKTİKLER: Fırtınalar, rüzgârı ve suyu kontrol etmek konusunda yeteneklerini geliştirmiş savaşçı rahiplerdir. Hızlı tempolu, yüksek hareket kabiliyetine sahip ve yok edici güçleri bir araya getiren Fırtına; seri yakın dövüş saldırılarını, rüzgârın ve suyun gücünü çağırabilen menzilli bıçak uçlu kamçı saldırılarını, etki alanı saldırılarını ve Meltem yansımalarını kullanarak düşmanlarını derinlere gömebilir.
  • MELTEM ÇAĞRILARI: Fırtına, eşsiz pasif yetenekleri sayesinde oyuncuların yanında savaşabilecek Meltem yansımaları çağırabilir. Sınıfın yeteneklerini taklit eden Meltemler, sıradan koruyucu sınıflarından farklı olarak bekleme süresine bağlıdır ve savaş alanında hızlıca yer değiştirmek için kullanılabilir.
  • FIRTINA’NIN KADERİ: Dehşetdiyar’ın kuzeyinde yabancıların “Soğuk Adalar” olarak bildiği, bir zamanlar kudretli bir imparatorluk olan Pelghain, çevresel bir felaketle karşı karşıya kaldı. Oyuncular bir Fırtına savaşçısı olarak denizleri aşacak, bir adayı yaklaşan derin sularla kaplı çöküşünden kurtaracak.
  • MÜKEMMELİYET SİSTEMİ YENİDEN TASARLANDI: Mükemmeliyet Sistemi basitleştirilerek kolayca anlaşılabilecek ve oyuncuların zihnindeki ideallere daha fazla uyum sağlayabilecek şekilde güncellendi. Oyuncuların Mükemmeliyet ile ilgili şimdiye kadarki TÜM ilerlemeleri korunacak ve artık her Mükemmeliyet ağacı başına 15 yetenekten istedikleri kombinasyonunu seçebilecekler.


Popüler Haberler


Microsoft’un popüler oyun abonelik hizmeti Xbox Game Pass, Temmuz ayında oyun severlere heyecan verici yenilikler sunmaya hazırlanıyor.


Atari’nin efsanevi oyunlarına bir yolculuk için hazır olun! Atari’nin yayıncılığını üstlendiği ve Digital Eclipse’in geliştirdiği yeni koleksiyon paketi, hayranlara büyüleyici bir oyun deneyimi sunmayı vaat ediyor.


1996 yılında piyasaya sürülen ve korku ile gerilim dolu deneyimi ile adından söz ettiren Resident Evil, şimdi GOG platformunda PC oyuncuları için yeniden hayat buluyor.


Sony Interactive Entertainment, PlayStation Plus üyeleri için Temmuz 2024 ayına özel ücretsiz oyunları ve ek içerikleri duyurdu.